Öppna förskolan

Idag, som i princip alla andra onsdagar, hängde vi på öppna förskolan. Det är småbarnsrytmik med sång och ramsor där på onsdagsförmiddagarna och lilla L älskar sånt där. Precis som sagostunderna på biblioteket, som hon också tycker är jättespännande. Och eftersom hon tycker så mycket om det, så innebär det också att jag tycker väldigt mycket om det. Det är så roligt att se henne fascineras så av musiken och böckerna. Hon kravlar sig fram, så att hon kommer så nära förskoleläraren/sagotanten som möjligt och ställer sig på alla fyra med ansiktet uppvänt och ögon stora som tefat. Gitarren är en favorit. Och idag hade de någon form av bongotrumma, som också var himla spännande att slå på. Det är också väldigt roligt att se hur bra hon trivs ihop med andra barn och att hon gärna vill fram och hälsa på alla. Första gången vi var på öppna förskolan blev hon så chockad att hon började gråta (vilket var fullt förståeligt, det var så mycket folk att jag kände typ likadant), andra gången vågade hon inte lämna mitt knä, men sen har hon bara blivit mer och mer framåt och vuxit in i det. Underbart att se!

Efter öppna förskolan så känns det som att det mesta av tiden, innan maken kom hem klockan fem, gick åt till att städa huset och försöka få lilla L att vila... Helt klart ingen bra sovdag.

Nu sover dottern dock, sedan ett par timmar tillbaka, och jag och maken har hunnit onsdagslyxa till det med lite glass. Nu:läggdags!

(null)



Familj, Vardag | | 3 kommentarer |
Upp